با سیمیا سیستم به دنیایی بهتر متصل می شوید

سیستم گزارشگیری NSS

گزارشگیری شرکت سیمیا سیستم پس از بررسی برنامه های موجود جهت گزارش گیری از سیستمهای پیشرفته عزم خود را با بهره گیری از کارشناسان مجرب بر آن داشته تا محصول نرم افزاری گزارش گیری  NSS را با ترفیع مشکلات برنامه های موجود ارائه نماید.

گزارشگیری

 برخی از قابلیتهای کلیدی محصول گزارشگیری NSS به شرح ذیل می باشد:

 قابلیت اتصال به انواع بانک اطلاعاتی مانند PostgerSQL , DB2 , MySQL , SQL Server , Oracle      

 امکان طراحی و ساخت انواع گزارشات تحت وب بدون نیاز به دانستن زبان برنامه نویسی

 امکان طراحی و ساخت انواع گزارشات به صورت کلاسیک

 امکان درخواست و مشاهده گزارشات تحت وب

 امکان درخواست و مشاهده گزارشات به صورت کلاسیک

 امکان طراحی و ساخت انواع اسکیما

 امکان تعریف کاربران

 امکان تعریف و تخصیص انواع مجوز سطح دسترسی برای گزارشات

 امکان ارسال گزارشگیری مدیریتی در زمان بندی تعیین شده ازطریق ایمیل با فرمتهای مختلفPDF , Excel , HTML به مدیران و مسئولان مربوطه

 امکان طراحی و ساخت انواع نمودارها و چارتهای آماری

 گزارش گیری به صورت Online و بدون وقفه از سیستم مورد نظر

 گزارش گیری از سیستم در هر نقطه جغرافی

گزارشگیری

گزارشگیری NSS

بی شک گزارشگیری , شاهرگ حیاتی سیستمهای اطلاعاتی قسمت گزارشگیری این قبیل سیستم ها هستند که مبنای اصلی تصمیم گیری مدیران در انتخاب یک سیستم اطلاعاتی مناسب می باشد. کلیه سیستم های اطلاعاتی حاوی گزارشات متنوع زیادی می باشند که موجبات حیات آن را فراهم می آورند. این گزارشات می بایست نکات برجسته مورد نظر استفاده کنندگان که عموماً مدیران هستند را فراهم آورد و در عین حال ساده باشد .

البته مسئله‌ای که در عصر تغییرات موجب نگرانی های مضاعف برای مدیران است اینجاست که گزارشات مورد نظر مدیران دائما در حال تغییر و تحول می‌باشد. تغییراتی که ناگزیر به استفاده از اطلاعات جدید و دارای قابلیت تصمیم‌گیری جدید هستند .

از آنجاییکه سیستمهای اطلاعاتی مختلف با محدودیت های تعدد گزارشات روبرو هستند، همواره نیاز به یک سیستم گزارشگیری جامع جهت استفاده مدیران احساس ‌شده است.

ابزار گزارشگیری

گزارشگیری 4

ابزار گزارشگیری سیمیا سیستم یک سیستم گزارشگیری کاملاً فارسی می‌باشد و این امکان را برای کاربر فراهم می‌آورد که بتواند گزارش های مورد نیاز خود را ساخته و در صورت نیاز آنها را ذخیره سازد.

اهداف گزارشگیری

امروزه یکی از بحث های روز مدیریت اطلاعات، مبحث Data Mining می‌باشد. نیاز به دسته‌بندی های مختلف و عملیات متنوع بر روی اطلاعات همواره یکی از مشکلات پیشرفت برای متخصصین این امر بوده است. این مشکلات تا آنجائی پیش رفته است که در اکثر مواقع به دلیل سختی کار عطای آن به لقایش بخشیده ‌شده و در نهایت تصمیمات گرفته شده مبنای درست اطلاعاتی نخواهند داشت. این نرم افزار گامهای مثبتی در جهت راحتی و تسریع کار گزارش‌سازی برداشته ‌است و می‌تواند به ابزاری در دست متخصصین امر اطلاعات در هر سازمانی تبدیل شود.

با توجه به ضعف شایع سیستم های اطلاعاتی در بحث گزارشگیری و گزارش‌سازی یکی از اهداف این نرم افزار پوشش دادن ضعف موجود می‌باشد.

در طراحی و اجرای سیتم های اطلاعاتی، پیش بینی تمامی گزارشات کاری بسیار زمانبر می‌باشد که در نهایت نیز بطور کامل جوابگو نمی‌باشد، همچنین اجرای تمامی این گزارشات به عنوان وزنه‌ای سنگین بر سر راه انجام سیستم قرار دارد. استفاده از این نرم‌افزار موجب تسریع در امر طراحی و اجرای سیستم های اطلاعاتی می‌شود.

داشبورد اطلاعاتی هوشمند گزارشگیری NSS

در دنیای مدرن کسب و کار و مدیریت امروز، توانایی تصمیم گیری بر پایه اطلاعات بروز و صحیح بسیار مهم و حیاتی می باشد. در اختیار داشتن ابزاری که در هر لحظه بتواند اطلاعات شاخص های عملکردی سازمان را در هر بخش با سرعت و دقت بالا در اختیار مدیران قرار دهد از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. شرکت سیمیا سیستم این ابزار را با نام داشبورد اطلاعاتی هوشمند جهت ارتقای عملکرد هوشمند سازمانی تولید کرده است.

شرکت کامپیوتری سیمیا سیستم با اتکا بر تجربیات و سوابق متخصصین و همچنین توان علمی و تخصصی تیم تحقیق و توسعه فناوری های اطلاعات و ارتباطات خود، یک سیستم جامع داشبورد اطلاعات مدیریتی و سازمانی تولید نموده است. این ابزار جهت ارتقای عملکرد سازمان و حرکت به سمت سازمانی هوشمند، با استفاده از قابلیت شاخص گذاری، واسط رایانه ای کاملی است با نمودارها، شاخصهای دیداری و مکانیزم های اخطار، برای کنترل شاخص های عملکردی سازمان که در یک نرم افزار پویا یکپارچه شده اند.

امکانات داشبورد اطلاعاتی گزارشگیری NSS

• امکان نمایش نامحدود داشبورد، که بر اساس نیاز های سازمان تعریف شده اند ( مانند داشبوردهای عملکردی کل سازمان یا داشبوردهای بخشی سازمان مانند تولید ، فروش، سفارشات، بازار یابی، خرید، انبار، منابع انسانی و .. یا داشبوردهای فرآیندی)
• قابلیت انتخاب نمای گرافیکی داشبورد با توجه به تعداد شاخص‌های عقربه‌ای و نموداری
• امکان ایجاد داشبورد بر اساس پراکندگی جغرافیایی توسط نقشه گرافیکی
• قابلیت انتخاب شمای گرافیکی زیبا برای نمایش داشبوردها (شامل بر عقربه ها و نمودار های متنوع)
• قابلیت طراحی شاخص های متعدد کلیدی عملکرد (KPI) به صورت نمایشگرهای عقربه‏ای و نمودار و امکان ارتباط با داشبورد مورد نظر

• قابلیت نمایش نمودارها بصورت لایه‌ای بر اساس روز، ماه و سال

• قابلیت تعریف نحوه نمایش داده‌ها بصورت روزانه، هفتگی ، ماهانه ، فصلی ، شش ماهه و سالانه
• قابلیت نمایش داده‌ها توسط نمودارها ۲بعدی و ۳بعدی و امکان بزرگنمایی نمودارها
• قابلیت چاپ، ذخیره و … نمودارهای روند شاخصهای کلیدی عملکرد
• امکان قرار دادن توضیح برای هر شاخص و مشاهده توضیحات در محیط داشبورد
• امکان کپی، پرینت و ذخیره متنی اطلاعات شاخص‌های کلیدی عملکرد
• قابلیت ایجاد پایگاه‏های داده‏ های متعدد از اطلاعات سازمان و امکان ارتباط با شاخص کلیدی عملکرد مورد نظر

مزایای یک داشبورد اطلاعاتی گزارشگیری

• ارائه تصویری کارآمد از عملکرد سیستم
• ایجاد توانایی در شناسایی و تصحیح روندهای منفی
• قابلیت اندازه گیری کارآمدی و ناکارآمدی سیستم
• توانایی در تولید گزارش‌های جزئی از روندهای جدید
• توانایی تصمیم گیری آگاهانه تر بر اساس اطلاعات کسب و کار جمع آوری شده
• ایجاد تراز بین استراتژی‌ها و اهداف سازمانی

• ذخیره زمان در ایجاد گزارش‌های سازمانی
• ایجاد دید کلی و سریع از عملکرد سیستم
• نظارت بر عملکرد سازمان و واحدها
• کمک به تصمیم گیری سریعتر و بهتر
• نمایش وضعیت کل سازمان در یک نگاه
• دسترسی سریع به اطلاعات از مجموعه چند منبع

نرم افزار فرم ساز تحت وب

گزارشگیری 3

سیستم‌های اطلاعات سازمانی سیستم های اطلاعاتی هستند که برای کار بر روی اطلاعاتی است که مربوط به خود سازمان است و در سه مورد:

  • انجام عملیات
  • کنترل عملیات
  • تصمیم‌گیری در سازمانها

استفاده می‌شوند. سیستم‌های اطلاعات سازمانی می‌توانند به صورت دستی یا کامپیوتری یا ترکیبی از دستی و کامپیوتری اجرا شوند.

سازمان ها همیشه درخور تغییرات بوده و هستند از این رو نیازها و خواسته های مدیران و تصمیم سازان نیز که همانا بهبود و توسعه بخشیدن به سازمان در راستای خدمت رسانی به جامعه می باشد نیز به تبع آن تغییر می یابد.

بنابراین ارائه راهکاری مناسب جهت اعمال این تغییرات و مرتفع نمودن نیاز ها و خواسته های مدیران و تصمیم سازان سازمان ها یکی از دلایل مهم پیدایش ابزار های تولید و توسعه سیستم های اطلاعاتی گردید.

با استفاده از ابزار تولید سیستم های اطلاعاتی علاوه بر تولید و مکانیزاسیون فرآیند های دستی امکان اعمال تغییرات ناشی از تغییر فرآیند ها در زمان بسیار کوتاه فراهم می گردد.

ابزار تولید سیستم های اطلاعاتی یکی دیگر از ماژول های سیستم مدیریت کسب و کار (BPMS) می باشد.

همانگونه که می دانیم یکی از دلایل پیدایش سیستم های مدیریت کسب و کار همانا وجود تغییرات در فرایند های سازمان ها در مقاطع مختلف زمانی می باشد که با توجه به روش های گذشته اعمال این تغییرات بسیار دشوار و گاها ناممکن بوده است.

این ابزارها برای کاربران این امکان را فراهم می آورد که بدون داشتن تخصص های برنامه نویسی و تنها با داشتن شناخت از روال و مراحل اجرایی کارها و فرآیندهای موجود اقدام به تولید فرم های اطلاعاتی خود نمایند و در هر مقطع زمانی که با تغییرات در نحوه اجرای فرآیند ها مواجه شدند اقدام به اعمال تغییرات و بروزرسانی فرمهای اطلاعاتی سازمان خود نمایند.

ابزار تولید سیستم های اطلاعاتی بر محور فرآیند های سازمانی، ابزاری است بسیار کاربرپسند که کاربران براحتی می توانند پس از گذراندن دوره آموزشی مربوطه اقدام به تولید فرم های اطلاعاتی سازمان خود نمایند. از ویژگی های مهمی که در راستای سیستم مدیریت کسب و کار می باشد اعمال تغییرات در زمان کوتاه و هزینه پایین می باشد.

راهکار استفاده از اپلیکیشن موبایل جهت گزارشگیری

گزارش گیری سیمیا سیستم 30

امروزه استفاده از سیستم های اطلاعاتی که یکی از دستاوردهای فناوری اطلاعات می باشد به یک ضرورت تبدیل گشته و سازمان ها را در جهت استفاده هر چه بیشتر از این فناوری جدید که بستگی به تفکر مدیران ارشد و شناخت و درک آنان از اهمیت این سیستم ها در امور شرکت دارد، ترغیب خواهد کرد. یکی از عوامل موثر بر تصمیم­ گیری­ ها و برنامه ­ریزی ­ها در هر مجموعه، داشتن اطلاعات کامل و دقیق و همچنین زمان بدست­ آوردن این اطلاعات یا به عبارت دیگر بهنگام بودن اطلاعات می­باشد. استفاده از تلفن همراه می تواند موجب تسهیل این امر شود.

سامانه آمار و گزارشگیری

این سامانه جهت ارسال درخواست آمار از سرور مورد استفاده قرار می گیرد. این آمار قبلا توسط ابزار گزارش ساز تولید شده است و در زمان هایی که خارج از سازمان نیاز به استفاده از گزارش های موجود یا استناد به آن ها باشد؛ امکان استفاده از این سامانه وجود دارد.

پاسخ این استعلام، از طریق sms ، به کاربر ارسال می شود. این sms در inbox دیده نمی شود و اطلاعات آن در یک جدول در قالب گزارش مشاهده می شود. نتایج آن بدون نیاز به اینترنت و با استفاده از GSM modem ارسال می شود.

سامانه ارسال آمار روزانه گزارشگیری

این اپلیکیشن به صورت برنامه ریزی شده قابلیت ارسال گزارش های های آماری خاص، برای کاربران خاص را دارد. شماره تلفن همراه این کاربران از قبل توسط کاربر مدیر تعریف شده است و فقط این کاربران گزارش ها را دریافت می کنند.

گزارشگیری جهت ارزیابی و کنترل و ارسال و دریافت اطلاعات از طریق sms

سیستم درج اطلاعات، سیستمی جهت مکانیزه کردن فرآیند ورود داده های مربوط به دکل ها و ذخیره سازی این داده ها در بانک اطلاعاتی جهت استخراج گزارشات و تحلیل های آماری می باشد. جهت ورود دیتا به بانک اطلاعاتی در زمان بازرسی، از یک اپلیکیشن موبایل استفاده می شود.

بدین صورت که کاربر در هنگام بازرسی لیستی از شاخص های تعیین شده را مشاهده کرده و گزینه مربوط به تائید یا عدم تائید هر یک را انتخاب می کند و یا مقدار شاخص را وارد می نماید. بعد از تکمیل فرم، می تواند اطلاعات را برای سرور ارسال کند. ارسال اطلاعات به سرور از طریق اینترنت یا sms انجام می شود.

5 1 رای
امتیازدهی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اسکرول به بالا
سیمیا سیستم می‌خواهیم اعلان‌هایی را برای آخرین اخبار و به‌روزرسانی‌ها به شما نشان دهیم.
رد کردن اعلان ها
اجازه دادن به اعلان‌ها