مشاوره واحد انفورماتیک سازمانها و ارگانها

شرکت سیمیا سیستم با بهره گیری از کارشناسان متخصص در زمینه شبکه های کامپیوتری والکترونیکی توان آن را دارد که برای انجام شدن پروژه های سازمانها و ارگانهای دولتی وخصوصی به واحد انفورماتیک آن سازمان مشاوره دهد.

Simiasystem ERP

لازمه پیشرفت سازمان‌ها در عصر دیجیتال، مکانیزاسیون فرایندها منطبق بر رویکردهای سیستم یکپارچه مدیریت است. واحد انفورماتیک برای پیشبرد اصولی این امر، نقشی کلیدی ایفا می‌نماید. در گذشته واحد انفورماتیک بر مکانیزاسیون حوز‌ه‌­های مختلف کسب‌­وکار به طور جزیره‌­ای تمرکز داشت که عمدتاً شامل حوزه­‌هایی از قبیل مالی، اداری، و انبار بود. رفته‌­رفته با ظهور رویکردهای یکپارچه‌­سازی، تمرکز این واحد به همکاری در پیاده­‌سازی نرم­‌افزارهای یکپارچه مبذول گشت. در سال­های اخیر، با تلفیق این رویکردهای نرم‌­افزاری با الگوهای برتر سیستمی چون MRPII و شکل­‌گیری نرم‌­افزارهای مدیریت منابع سازمانی (ERP)، رسالت واحد انفورماتیک نیز به همکاری در این حوزه مبدل شده است.

نرم‌افزار ERP راهکاری است که سرعت و دقت عملیات را افزایش داده و یکپارچگی اطلاعات را تأمین می‌کند و به پایداری سیستم‌های مدیریت در سازمان کمک می‌نماید. واحد انفورماتیک در شناسایی، انتخاب، و تامین، آماده سازی و استقرار، صحه‌گذاری عملیاتی، پشتیبانی، و توسعه‌ی ابزار ERP سازمان را همراهی می‌نماید. علاوه بر این واحد انفورماتیک بنا به نیاز هر بخش از سازمان، مکانیزاسیون‌های موردی را انجام می­‌دهد، و زیرساخت‌­های انفورماتیک را برای سازمان ایجاد و پشتیبانی می­‌کند.

سیمیا سیستم با تدوین و پیاده‌سازی فرایند خدمات انفورماتیک، واحد فناوری اطلاعات سازمان‌ها را از طریق کارکردهای زیر در این مسیر توانمند می سازد.

  1. شناسایی، انتخاب، و تامین ابزار ERP
  2. آماده‌­سازی و استقرار ابزار ERP
  3. صحه‌گذاری عملیاتی ابزار ERP
  4. پشتیبانی از ابزار ERP
  5. توسعه‌­ی ابزار ERP
  6. انجام مکانیزاسیون­‌های موردی
  7. ایجاد و پشتیبانی زیرساخت­‌های انفورماتیک

واحد انفورماتیک چیست و چه وظایفی را بر عهده دارد؟ کسب و کارها به چند دلیل به کارمندان ماهر در زمینه فناوری اطلاعات و انفورماتیک (IT) نیاز دارند. بیشتر از همه، زمانی که سیستم های مبتنی بر کامپیوتر از کار می افتند، به یک منبع قابل اعتماد پشتیبانی نیاز دارند. وقتی متخصصان واحد انفورماتیک آموزش دیده بتوانند مشکلات را به سرعت حل کنند، به کسب و کار اجازه می دهد به درآمدزایی ادامه دهد. در این مطلب، جزئیات مربوط به اینکه چگونه یک بخش واحد انفورماتیک و فناوری اطلاعات به رفع نیازهای کسب و کار کمک می کند را مورد بحث قرار می دهیم.

در صورت نیاز به دریافت خدمات شبکه می توانید با شماره تلفن 02166389581 تماس حاصل فرمایید.

واحد انفورماتیک

یکی از بخش های شرکت ها در بخش فناوری اطلاعات، واحد انفورماتیک است. این بخش مسائل مربوط به حوزه های دیجیتال و فناوری اطلاعات را در شرکت ها بررسی و سازماندهی می کند.

واحد انفورماتیک چیست

بیشتر شرکت‌ها، به‌ویژه آنهایی که در حوزه دیجیتال هستند، برای اطمینان از عملکرد صحیح شبکه رایانه‌هایشان و اتصال خوب به واحد انفورماتیک متکی هستند. بخش فناوری اطلاعات و انفورماتیک دارای سه حوزه اصلی نگرانی است که شامل حاکمیت سیستم های فناورانه شرکت، نگهداری زیرساخت ها و عملکرد کلی سیستم ها می شود. فراتر از آن، متخصصان در بخش فناوری اطلاعات به صورت داخلی روی نرم‌افزار و سخت‌افزار رایانه کار می‌کنند که به یک کسب‌وکار اجازه موفقیت می‌دهد.

انفورماتیک چیست

انفورماتیک علم اطلاعات و پردازش اطلاعات و مهندسی سیستم های اطلاعات است. واحد انفورماتیک ساختار، الگوریتم ها و تعاملات سیستم های مصنوعی و طبیعی، ذخیره سازی، پردازش و انتقال اطلاعات را بررسی می کند.

رشته درسی انفورماتیک در واقع یک رشته علمی است که علاقه مندان به این رشته در رشته پردازش اطلاعات و مهندسی در حال تحصیل هستند.

انفورماتیک با ساختار، پارامترها، الگوریتم ها و تعاملات سیستم های مصنوعی و طبیعی که به دنبال ذخیره، پردازش، دسترسی و انتقال اطلاعات هستند، سروکار دارد. علاوه بر این، انفورماتیک بر مطالعات تعامل انسان و رایانه متمرکز شده است.

در سال های اخیر شرکت های فناوری اطلاعات برای تسهیل امور بانکی، اداری و غیره تشکیل شده اند.

مسئولیت های واحد انفورماتیک

هر یک از اعضای بخش انفورماتیک نقش مهمی را برای شرکت ایفا می کند. برخی مسئول بخش های مختلف فناوری اطلاعات هستند، به خصوص در شرکت های کوچکتر. در شرایط دیگر، ممکن است فقط یک متخصص فناوری اطلاعات در یک شرکت وجود داشته باشد. در اینجا وظایف اصلی در بخش فناوری اطلاعات آمده است.

شرح وظایف واحد انفورماتیک:

  • مدیریت
  • پشتیبانی فنی
  • ارتباط
  • برنامه نويسي
  • وب سایت شرکت
  • توسعه برنامه

چه تیم فناوری اطلاعات از دو عضو تشکیل شده باشد یا از 20 عضو، به نظر می رسد همیشه لیستی بی پایان از وظایفی که باید انجام شود وجود دارد. اکثر کارمندان متوجه نیستند که تیم انفورماتیک مسئول خیلی بیشتر از رفع مشکلات رایانه و کمک به آنها برای ورود مجدد به رایانه در هنگام فراموش کردن رمز عبور است.

انفورماتیک

شرح وظایف واحد انفورماتیک

حل مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کلیه سیستم های کامپیوتری در شبکه. بررسی و بکارگیری روش ها و راهکارهای مقابله با نفوذ و مشکلات ویروسی. حفظ ارتباط شبکه با دانشگاه و ارجاع مشکلات مربوط به آن به دانشگاه. پشتیبانی فنی کلیه سیستم ها و واحدهای شبکه.

پشتیبانی نرم افزاری کلیه اپلیکیشن های مورد استفاده در شبکه و مراکز از جمله (اتوماسیون اداری، نرم افزار آموزشی، وب سایت، حضور و غیاب، حسابداری حقوق و دستمزد و …)

انجام مراحل کارشناسی، خرید، تعمیر و به روز رسانی تجهیزات IT. مشاوره و راهنمایی فناوری اطلاعات و همکاری با مدیران، کارکنان در انتخاب نرم افزارهای موجود، سخت افزار و پایگاه داده و سایر منابع مورد نیاز برای رفع نیازها.

بررسی محصولات و سیستم های موجود و پیشنهاد جایگزین های ممکن برای رفع نیازهای شناسایی شده. نصب، پیکربندی و اصلاح نرم افزارها، شبکه ها، بانک های داده و سایر سیستم ها. بررسی الزامات و ارزیابی خریدهای بالقوه برای سازگاری با سیستم های موجود. بررسی و انعقاد قراردادهای نگهداری و پشتیبانی موجود با نظارت فنی.

کار انفورماتیک چیست

انفورماتیک از قدرت و امکان فناوری دیجیتال برای تبدیل داده ها و اطلاعات به دانشی استفاده می کند که مردم هر روز از آن استفاده می کنند. این تمرکز قوی بر استفاده انسان از محاسبات به مردم کمک می کند تا با فناوری به بهترین و کارآمدترین شکل ممکن تعامل داشته باشند. انفورماتیک در مورد درک چگونگی «زندگی» مردم در فضای دیجیتال، با ظرافت طراحی است که برای کاربران یک فناوری خاص منطقی است. انفورماتیک داده ها را برای کشف راه حل ها بررسی می کند و تعیین می کند که کدام سخت افزار و نرم افزار بهترین تجربه کاربر را ارائه می دهد.

کار انفورماتیک مطالعه اطلاعات، محاسبات و ارتباطات است. این کار می تواند برای سیستم های مصنوعی، مانند کامپیوتر، یا سیستم های طبیعی مانند مغز، ژن ها و سلول های زنده اعمال شود. متخصص انفورماتیک یک درک علمی قوی از سیستم های مبتنی بر کامپیوتر ایجاد خواهد کرد و مهارت های عملی برای تجزیه و تحلیل، طراحی، پیاده سازی و نگهداری آنها را در هر شرایطی به دست خواهد آورد.

شاخص متمایز سیمیا سیستم

p3pic1

21 سال تجربه فعالیت در زمینه انفورماتیک

عضویت در شورای عالی انفورماتیک ایران

عضویت در سازمان نظام صنفی رایانه ای

دارای مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی

دارای مجوز ISP از سازمان تنظیم مقررات

دارای مجوز VOIP از سازمان تنظیم مقررات

دارای بیش از 50 هزار مشترک کارت‌های تلفنی اینترنتی

در ادامه خدماتی که شرکت سیمیا سیستم در زمینه ی شبکه های کامپیوتری ارائه مینماید را به تفصیل شرح میدهیم.

p3pic2

مشاغل انفورماتیک چیست

متخصصان فناوری اطلاعات و انفورماتیک بسته به تخصص خود فرصت های شغلی زیادی در اختیار دارند. اگر به شغل IT علاقه مند هستید، این 10 شغل را در نظر بگیرید:

1. متخصص پشتیبانی شبکه

2. برنامه نویس کامپیوتر

3. توسعه دهنده وب

4. تحلیلگر سیستم

5. مهندس شبکه

6. طراح تجربه کاربری

7. مهندس نرم افزار

8. دانشمند داده

9. متخصص امنیت فناوری اطلاعات

10. مدیر وب

وظایف واحد انفورماتیک چیست

واحد فناوری اطلاعات و انفورماتیک که مسئولیت بهره برداری و نگهداری منابع فناوری اطلاعات از جمله وب سایت ها، سرویس ایمیل، شبکه محلی، پایگاه های داده و سخت افزار و نرم افزار رایانه را بر عهده دارد.

  • مدیریت زیرساخت های فناوری اطلاعات شامل سرورها، شبکه های محلی.
  • مدیریت امنیت فناوری اطلاعات مرجع.
  • توسعه و نگهداری وب سایت CEA.
  • توسعه سیستم های اطلاعاتی سفارشی برای برآورده کردن الزامات CEA.
  • ارتباط با فروشندگان نرم افزار و سخت افزار و مدیریت پروژه IT.
  • مدیریت سرویس ایمیل سازمانی برای CEA.
  • مدیریت سخت افزار و نرم افزار کاربردی و سیستم عامل در سطح کاربر.
  • برگزاری سمینارها/کارگاه های آموزشی.
  • آموزش فناوری اطلاعات برای کارکنان CEA.
وظایف واحد انفورماتیک

با ما از طریق شماره تلفن 02166389581 در تماس باشید و یا جهت دریافت تماس از کارشناسان ما فرم درخواست تماس را تکمیل نمایید.

چرا انفورماتیک مهم است

گفته می شود که داده ها همان چیزی است که صنایع را در سراسر جهان نیرو می دهد. ممکن است بیش از حد باشد، اما تعداد کمی از مشاغل – بزرگ یا کوچک – می توانند بدون توانایی جمع آوری داده ها و تبدیل آنها به اطلاعات مفید، رقابتی باقی بمانند. انفورماتیک ابزاری را برای توسعه، پردازش، تجزیه و تحلیل، تبادل، ذخیره و ایمن سازی اطلاعات فراهم می کند.

محاسبات و انفورماتیک

محاسبات عملاً در هر بخش از تجارت و بسیاری از زندگی شخصی ما نفوذ کرده است. فراگیر بودن محاسبات – که به آن محاسبات فراگیر نیز می گویند – دلیل دیگری برای حیاتی بودن واحد انفورماتیک است. دستگاه های محاسباتی فراتر از رایانه های شخصی و سرورها تکامل یافته اند. امروزه همه مشاغل و بیشتر افراد دارای چندین دستگاه محاسباتی از جمله تلفن، تبلت، لپ تاپ، کنسول بازی و حتی زنگ در، ترموستات، جاروبرقی و بسیاری از لوازم هستند و از آنها استفاده می کنند.

تقریباً همه این دستگاه‌ها، که بسیاری از آنها بخشی از اینترنت اشیا هستند، از اینترنت استفاده می‌کنند که میلیاردها دستگاه را در سراسر جهان به هم متصل می‌کند. این یک محیط پیچیده و بالقوه خطرناک است که به تخصص انفورماتیک برای مدیریت، امنیت، نگهداری و قابلیت اطمینان نیاز دارد.

شرکت های انفورماتیک

شرکت های انفورماتیک با تخصص گسترده و تجربه مفید در تعریف، ایجاد و مدیریت شرکت خدمات بانکی در زمینه فناوری های نوین در بخش مخابرات.

این نوع شرکت متشکل از یک تیم فنی توانمند است که در خدمت نظام مالی و بانکی کشور است. به دلیل اهمیت شرکت های فناوری اطلاعات برای نظام بانکی کشور. آنها به طور هماهنگ به بانک ها و سایر ذینفعان خدمت می کنند.

شرکت های انفورماتیک با تدوین استراتژی های کلان تیم کارشناسی و با تدوین برنامه توسعه شرکت به منظور ایجاد هماهنگی و دستیابی به یکپارچگی شرکت ها نسبت به تصویب و ابلاغ منشور استراتژیک شرکت ها اقدام کرده اند.

مسئولیت شرکت های فناوری اطلاعات شامل ارائه راهکارهای حاکمیتی و ظرفیت سازی متناسب با نیازهای فعلی و آتی نظام بانکی است.

برون سپاری خدمات واحد انفورماتیک

سیمیا سیستم از شرکت های باسابقه و معتبر در حوزه انفورماتیک در کشور است. در صورت نیاز به صرفه جویی در هزینه ها و به کارگیری نیروهای متخصص به صورت پاره وقت حضوری و یا آنلاین، می توانید روی خدمات سیمیا سیستم برای مدیریت شبکه و واحد انفورماتیک حساب کنید. برای دریافت مشاوره و اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

پیش از تصمیم گیری در رابطه با راه اندازی و یا ارتقا شبکه و خرید تجهیزات، جهت دریافت مشاوره رایگان و یا اطلاع از تعرفه خدمات شبکه و دریافت پیش فاکتور با کارشناسان ما از طریق شماره تلفن 66389581-021 در ارتباط باشید.

شرح وظایف واحد انفورماتیک

• وظایف عمومی

  1. ارائه خدمات رایانه ای در زمینه های آموزشی، پژوهشی، پرسنلی، اداری، مالی، دانشجویی و فرهنگی به واحدهای مربوط
  2. بررسی نیازهای رایانه ای شامل نیازهای نرم افزاری، سخت افزاری، ایجاد و توسعه شبکه های اینترنتی حوزه های مختلف و برنامه ریزی و اقدام در جهت رفع آن نیازها مطابق با آیین نامه ها، ضوابط و امکانات
  3. بررسی و تنظیم اطلاعات واصله از واحدها و ارسال نتایج حاصل از عملیات رایانه ای به قسمت های مربوطه
  4. برنامه ریزی برای راهنمایی و آموزش اعضاء هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان در زمینه آشنایی با کامپیوتر و کاربری آن در فعالیت های روزانه و در صورت نیاز تشکیل دوره های آموزشی
  5. برنامه ریزی و پیگیری امور سایت مرکزی و سایر سایت ها و نظارت بر آن
  6. برنامه ریزی برای پذیرش سفارشات و انجام خدمات رایانه ای سایر مؤسسات در جهت تکمیل ظرفیت ماشین ها و بهره برداری مناسب از آن از طریق انعقاد قرارداد و با تأیید و تصویب هیأت رئیسه
  7. تهیه و به روز نگاه داشتن، شناسنامه تجهیزات رایانه ای، تجهیزات شبکه و شناسنامه نرم افزارهای موجود، به منظور ساماندهی اطلاعات تجهیزات موجود در واحدها
  8. نظارت بر شرکت های تامین کننده اینترنت بخش های مختلف 

• وظایف در حوزه سخت افزار

  1. نظارت برحسن اجرای تمامی امور رایانه ای دانشگاه و اقدام برای تعمیر و رفع اشکالات و عیوب  احتمالی سخت افزاری
  2. نگهداری و حفظ و حراست از سخت افزارهای دانشگاه و برنامه ریزی و نظارت لازم در این خصوص
  3. بررسی فنی قطعات و گارانتی¬های ارائه شده و مطابقت با لیست تهیه شده و فاکتور تایید شده
  4. تایید فاکتورها از نظر فنی و مطابقت با لیست تجهیزات
  5. بررسی کارشناسی علت نیاز خرید تجهیزات رایانه¬ای و تایید، یا عدم تایید نیاز

• وظایف در حوزه نرم افزار

  1.  نظارت برحسن اجرای تمامی امور رایانه ای دانشگاه و اقدام برای تعمیر و رفع اشکالات و عیوب احتمالی نرم افزاری 
  2. تعیین، تشخیص و تأیید نیازها و موارد استفاده از رایانه و نیازهای نرم افزاری در زمینه های مختلف و برنامه ریزی برای آن
  3. پیگیری و ارائه راهکارهای مناسب جهت رفع مشکلات نرم افزاری و بهبود سیستم
  4. تعیین و انتخاب سیستم نرم افزاری متناسب با نیازهای دانشگاه برای واحدهای مختلف
  5. ایجاد بستر مناسب جهت ثبت نام رایانه ای دانشجویان در دو نیم سال تحصیلی 
  6. نگهداری و حفظ و حراست از نرم افزارهای دانشگاه و برنامه ریزی و نظارت لازم در این خصوص
  7. آشنایی فنی با نرم افزارها و سخت افزارهای مربوطه ( مانند حضور وغیاب )
  8.  مشاوره به واحد مربوطه جهت مکانیزه کردن فرایند¬ها
  9. نظارت و پیگیری روند تهیه فایل پشتیبان  (Backup data) از نرم افزار¬ها بصورت دوره¬ای و آرشیو آنها
  10. هماهنگی با مدیریت فناوری اطلاعات در خصوص عقد قراردادهای پشتیبانی نرم افزارها

• وظایف در حوزه شبکه

  1. نگهداری سوابق مربوط به عملیات کامپیوتری دانشگاه
  2. پیگیری و برنامه ریزی لازم برای بالا بردن امنیت و ارتقاء تمامی سرورهای موجود در دانشگاه
  3. عیب یابی و رفع مشکل شبکه‌ای کلیه سیستم های کامپیوتری موجود در مرکز مربوطه
  4. حفظ، نگهداری، پشتیبانی و عیب یابی از نقطه ابتدایی تا انتهایی شبکه موجود
  5. نگهداری صحیح از کلیه تجهیزات شبکه بر اساس استاندارد های فن آوری اطلاعات و ارتباطات

• وظایف در حوزه وب سایت

  1. مديريت و بروز رسانی پورتال دانشگاه
  2.  آشنایی با استاندارد¬های تهیه وب سایت ( از طریق بازدید از سایت¬های متفاوت)
  3.  نظارت مستقیم بر روی وب سایت، انتقال مشکلات و پیگیری آنها

• وظایف در حوزه اتوماسیون

  1.  آگاهی کامل از تنظیمات نرم افزار اتوماسیون اداری
  2. پشتیبانی، پیگیری و رفع عیب اشکالات سامانه¬های اطلاعاتی (اتوماسیون اداری- حضور غیاب-گلستان) تحت وب دانشگاه
  3. آشنایی کاربردی با سیستم اتوماسیون اداری جهت آموزش نرم افزار و رفع اشکال به کاربران شاغل در آن واحد
  4. اطلاع رسانی از وضعیت سیستم اتوماسیون اداری و کاربران ( فعال – تغییر سمت و ….) در آن مرکز

• وظایف در حوزه اینترنت

  1.  شناخت و آشنایی با میزان پهنای باند در دانشگاه و ارائه مشکلات این حوزه به کاربران واحد خود
  2.  شناسایی مشکلات سیستم جهت اتصال به اینترنت
  3. آشنایی با نحوه ساختن VPN

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
سیمیا سیستم

ورود به سیمیا سیستم

سیمیا سیستم

ثبت نام در سیمیا سیستم

سیمیا سیستم

فراموشی رمز عبور